AKTUALNO

Novosti in nadgradnja za še večji uspeh v prodaji.

Za GZS zbornico severno primorska bomo 19.3.2019. izvedli koristen in v praksi zelo uspešen trening: Novosti in nadgradnja v prodaji. Za prijave vabljeni, da kontaktirate GZS severno primorska. V primeru vsebinskih vprašanj nas prosimo kontaktirate nas. Veseli bomo vašega klica.

Koristno in zanimivo delo

V sodelovanju z GZS Območna zbornica za severno primorsko, bomo trening Učinkovita predstavitev kadroviku pomembnih zadev, izvedli 7.12.2017 in 18.1.2018. v Novi Gorici. Nove rešitve in kakovostne tehnike omogočajo napredek, ter še večjo uspešnost na nam pomembnih področjih. Izkušnje kažejo, da lahko za ta pozitiven in koristen trening damo garancijo na zadovoljstvo udeležencev. Dobro se počutimo ko delamo kakovostno, zato se veselimo srečanja in dela.

“Večji uspeh in učinkovitost v večih dimenzijah sodelovanja”

Učinkovita predstavitev kadroviku pomembnih zadev, je trening skreiran le za kadrovike. Nastal je na osnovi bogatih izkušenj iz prakse, ki kažejo, da smo na področjih uspešnega predstavljanja/zagovarjanja specifičnosti kadrovskega dela/nalog, lahko v zelo koristno pomoč. Kakovostne tehnike, nove odlične rešitve in delo na konkretnih primerih (nadgradnja veščin in znanj) garantirajo zadovoljstvo udeležencev. Trening bomo izvedli v sodelovanju z GZS OZ. Koroška dne 22.11.2017 in 22.1.2018. v Dravogradu. Za prijave vabljeni, da kontaktirate OZ. Koroška direktno. Napredek in še večja osebna uspešnost vedno zadovoljujejo, zato se veselimo srečanja.

»Učinkovite prodajne spretnosti in tehnike«

Nadaljujemo večletno uspešno sodelovanje z GZS OZ. Koroška in 17.10.2017 bomo v Dravogradu izvedli preizkušeno kakovostno enodnevno delavnico:Učinkovite prodajne spretnosti in tehnike. Napredek na področju prodaje in stikov s strankami vedno zadovoljuje. Ta pozitivna in v praktično uporabnost usmerjena delavnica mogoča nove/boljše rešitve za “ponavljajoče prodajne situacije” in osvojitve priznanih/kakovostnih tehnik (nadgradnjo veščin). Za prijave vabljeni, da kontaktirate GZS OZ. Koroška direktno.Veselimo se srečanja in kakovostnega dela.

Izkoristek voditeljskih potencialov

Na osnovi dolgoletnega dela z vodji smo razvili trening s katerim lahko damo oz. omogočimo največ. V njem smo združili najboljše iz naših znanj/izkušenj. “Učinkovito predstavljanje/zagovarjanje vodji pomembnih zadev” je povezano v več dimenzij vodenja. V njih se skrivajo pomembne rezerve, katerih potenciale pomagamo odkriti. Trening omogoča razvoj tako lastnih spretnosti/znanj kot izkoristek ter razvoj potencialov ekipe. Torej konkretno izboljšati odnos do dela/nalog, učinkovitost, motiviranost, delegiranje, prevzemanje odgovornosti … in seveda odnose. Praksa kaže, da so mogoča presenetljiva izboljšanja in veliki napredki, ki udeležence zadovoljujejo. Primerno za vse, ki vodijo, še posebej pa ga bodo veseli vodje, ki že več let vodijo, saj po izkušnjah zelo cenijo nove/odlične rešitve.

Kakovost in prepoznavanje/zavedanje ustaljenih navad

Za kakovost se je potrebno potruditi, izboljševati – še prej pa zavedati, da je napredek mogoč. V praksi vidimo, da so ustaljene navade, načini opravljanja nalog, veliko pomembnejše dimenzije kot se zavedamo. Na treningih so ekipe/posamezniki večkrat (zelo) presenečeni ko vidijo, koliko učinkovitejše/spretneje bi lahko nekatere stvari izvajali, kakšne odlične tehnike uporabljali in kako jih ustaljene navade pravzaprav “ovirajo” v napredku in doseganju kakovosti. Poleg sposobnosti prepoznavanja-povečanja zavedanja, omogočamo napredek, ki zadovoljuje, pa naj bo na področju vodenja ali prodaje. Stare navade in uvajanje novih, so del izjemno zanimivega procesa v katerem odpiramo nove poglede in predstavljamo rešitve. Vas zanima kakovost, napredek v učinkovitosti, odnosih ali prodaji ? Vabljeni. Skupaj lahko naredimo ta zanimiv, pozitiven in vsekakor koristen proces.

Optimalno prilagojeno – coaching za manjše ekipe

Izkušnje kažejo, da lahko sicer individualni coaching za področji prodaje in vodenja, odlično izvedemo tudi za manjše ekipe. Želite hiter, kakovosten razvoj veščin/znanj na posameznih področjih, uvajate nove sodelavce, ali pa je vaša ekipa premajhna za trening? Ta oblika je vsekakor najbolj prilagojena, osredotočena in intenzivna. Zagotavlja osebno zadovojstvo in odlično počutje ob osvojiti kakovostnih tehnik ter napredku – zato zanj dajemo garancijo kakovosti.

Odlična priložnost za razvoj voditeljskih veščin/znanj

Nadaljujemo odlično sodelovanje s CNVOS, za katerega bomo naš, priznan tridnevni trening “Dober vodja, razvoj in nadgradnja temeljnih voditeljskih veščin in potencialov ekipe” izvedli: 13.,20. in 27.9.2016. Coaching nadgradnjo, ki bo omogočila dodatno posvetitev posameznikom pa: 4. in 5.10.2016. Ta trening dokazano omogoča kakovosten razvoj voditeljskega stila, osvojitev odličnih/koristnih in v praksi povsem uporabnih tehnik. Direktorji in vodje, veselimo se srečanja in kakovostnega dela. Za prijave vabljeni, da se obrnete na CNVOS direktno.

Napredek in nove odlične rešitve, vedno zadovoljujeta in motivirata.

Razvijmo spretnosti in povečajmo uspešnost – skreirano le za kadrovike Kadroviki morajo večkrat zagovarjati/predstavljati kadrovske zadeve sogovornikom, ki pa vedno ne poznajo dovolj pomembnosti/posebnosti zadev. Odlične veščine, znanja in spretnosti predstavljanja torej potrebujemo za (tudi osebni) uspeh pri delu. Zato je naš trening Učinkovito zagovarjanje in predstavljanje kadrovskih storitev, po izkušnjah lahko izjemno koristen. Osvojitev priznanih tehnik, spretnosti in kakovosten razvoj veščin/znanj omogoča povečanje osebne uspešnosti v komunikacijah. Osvojene spretnosti omogočajo napredek, ki udeležence garantirano “osrečuje”. Lahko ga izvedemo tudi v obliki coachinga. Želite postati suvereni na tem področju, izplača se posvetiti tej pomembni dimenziji.

Zahvala ob 12. obletnici 15.3.2016

Ob praznovanju naše dvanajste obletnice delovanja se iskreno in najlepše zahvaljujemo vsem udeležencem ter poslovnim partnerjem. Pomagali ste ustvariti čudovite spomine. Tudi zaradi vas so naši treningi celostno doživetje, polno akcije, presenečenj in pozitivne energije. Kakovostne vsebine, in resno delo sta le osnova in neverjetno je, kaj vse smo že počeli skozi ta leta, koliko ljudi smo spoznali. Zaradi bogatih izkušenj danes lahko damo še več. Hvala vsem in veselimo se naslednjih 12.

Ali res odlično poznamo naše prednosti/koristi

Izkušnje kažejo, da je za uspeh v prodaji/predstavljanju dobrodošlo (tudi) odlično poznavanje prednosti in koristi naših izdelkov/storitev. Definiranje in resnično razumevanje prednosti/koristi sta proces, v katerega se izplača vložiti trud. Praksa kaže, da smo zadovoljivo prepričljivi in vedno bolj uspešni (samozavestni …) ko imamo odlične argumente. Tudi stranke nas vidijo drugače. Preizkušeno odličen trening: Povečanje prodaje z uporabo odličnih tehnik in razvojem veščin zagotavlja točno to – da se boste bolje počutili odličnih rešitvah, da boste bolj prepričljivi, uspešni in da vam bo rasla samozavest. Razvoj tega področja dokazuje, kaj vse omogoča kreativnost, ki je zanimiva in lahko osrečuje.

Coaching vedno preseneti s koristnostjo

Zakaj zaposlenim res priporočamo coaching, pa naj bo po treningu ali takoj v delovni praksi? Preprosto zaradi odličnih izkušenj in ker so udeleženci vedno presenečeni nad rezultati. Coaching je najbolj učinkovita metoda za izboljšanje osebne uspešnosti na različnih področjih vodenja in prodaje. V vsakdanji delovni rutini, stvari počnemo na nam običajne načine – coaching pa odpre oči in predstavi nove poglede/rešitve ali tehnike. Omogoča, da se res posvetimo in v zanimivem ter aktivnem delu čas dobesedno beži. Imate dovolj rutine, bi si zaželeli nekaj miselne osvežitve za ponavljajoče delovne teme?

Nedvomna korist za prihodnost – usposobimo vaše kadre za trenerje

Kakovosten (interni) trener lahko nedvomno pomembno pripomore k uspehom podjetja v prihodnosti, razvoju prodajnih veščin sodelavcev, uvajanju in spremljanju aktivnosti. Omogočamo, da v zanimivem in v praktično uporabnost usmerjenem delu usposobimo vaše kadre (Direktorje/vodje prodaje, vodje oddelkov…) za trenersko delo. Z novimi znanji trener lahko veliko več pridoda k uspehom podjetja.Program omogoča, da razvijemo in izkoristimo potenciale, ki so v ljudeh. Trenerji z rešitvami motivirajo, usmerjajo pozornost in spodbujajo aktivnosti. Veselimo se kakovostnega sodelovanja.

Po koristnosti – TOP trening za vodje

Bogate izkušnje iz treningov in voditeljske prakse kažejo, da imajo mnogi vodje težave z učinkovitim predstavljanjem/zagovarjanjem njim pomembnega. Trening Učinkovito zagovarjanje vodji pomembnih zadev v Sloveniji izvajamo le mi. Tridnevni trening združuje celostnost razvoja voditeljskih dimenzij hkrati z razvojem veščin predstavljanja zadev. Za informacije o vsebini, vabljeni, da se obrnete na nas direktno. Trening omogoča izjemen napredek in povečana osebna zadovoljstva – zato je to TOP trening. 2.3.2015

Delavnici v Murski soboti – odlična priložnost

V sodelovanju z Agencijo Pira iz Murske Sobote, bomo 26.3. izvedli našo priznano delavnico Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin. Dne 16.4. pa delavnico Svetovalnih veščin za računovodje, ki postavlja kakovostne temelje in daje praktično zelo koristne nasvete za še uspešnejše delo v stikih s strankami. Za prijave in več info., vabljeni, da se obrnete na Agencijo Pira t: 02 521 40 56. Veselimo se kakovostnega dela.

Ponovitev delavnice – Nadgradnja prodajnih veščin

19.3.2015 bomo za GZS Koroška ponovno izvedli zelo zanimivo delavnico: Učinkovita prodaja in skrb za ključne stranke – v proizvodnih podjetjih. Delavnica omogoča nagradnjo veščin in znanj. Njen namem je povečati samozavest in uspešnost v mnogih pomembnih področjih prodajnega procesa. Zaradi kakovosti rešitev in v praktično uporabnost usmerjenega dela smo prepričani, da bomo cilje dosegli. Za prijave in več informacij, vabljeni na t: 02 872 23 50 ali e: oz.koroska@gzs.si.

14.1.2015 Dober vodja – Kakovostna priložnost za nadgradnjo veščin

V sodelovanju s CNVOS bomo (v Ljubljani) 11.2.,18.2.,25.2. in 4.3.2015 izvedli naš preizkušeno uspešen trening: Dober vodja razvoj in nadgradja temeljnih voditeljskih veščin. Zanimivo in koristno treninško delo bomo nadgradili s coachingom ter tako zagotovili celostnost razvoja veščin ter znanj. Za prijave posimo, da se obrnete na CNVOS direktno. Veselimo se pozitivnega vzdušja, kakovostnega dela in novih udeležencev.

Razvijte vse potenciale – postanite trener.

TT – Trening (bodočih) trenerjev za področje prodaje Imeti v podjetju sposobnega trenerja je pomembna prednost in temelj kakovostnega razvoja kadrov (njihovega potenciala) kot seveda povečanja prodaje. Omogočamo, da postanete interni ali samostojni trener. Program je primeren tako za direktorje prodaje, vodje … saj lahko z novimi znanji naredi vodja/trener veliko večjo korist. Trener pomaga posameznikom do še večjega uspeha v prihodnosti. Izvedba: Tehnološki park Ljubljana – 3.12.,8.12.,17.12. in 7.1.2015. Za več informacij in podroben program nas prosim kontaktirajte.

Ker dodatna znanja res pomagajo pri prodajni uspešnosti

Prodaja izdelkov proizvodnih podjetij ima jasne posebnosti. Zato vabimo na praktično delavnico razvoja veščin in znanj: Kako do učinkovite prodaje v proizvodnih podjetjih. Izvedba: 11.11.2014 na GZS Koroška. V prodajnem procesu je veliko pomembnih trenutkov, ki jih lahko izkoristimo in vedno smo zadovoljni, ko imamo še boljše rešitve. Povečali bomo zavedanje, kaj/kako lahko še storimo za uspeh in zagotavljamo tisto pomembno, kar doda h kakovosti, ki jo želimo. Za prijave in več info. vabljeni na t: 02 872 23 50 ali e: oz.koroska@gzs.si.

Preseganje pričakovanj in proces rešitev

Večni izziv v prodajnem procesu je preseči pričakovanja strank. Na treningu Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin dokazujemo, da pa je ta naloga vsekakor lahko tudi zelo zanimiva. Ob priznanih tehnikah (ki so odlični temelji) namreč sprožimo kreativen miselni proces, katerega rezultati oz. boljše rešitve vedno zadovoljujejo. Ali mogoče vaša ekipa rabi “osvežitev” in rešitve, ki bodo v trajno pomoč? Vabljeni, to vam lahko zagotovimo.

17.7.2014 Novo – Učinkovito vodenje za “nove-mlade” vodje

Izkušnje kažejo, da imajo na začetku kariere mladi vodje specifično problematiko. Naš priznani trening Učinkovito vodenje smo zato prilagodili le njim. Kakovostni temelji, ki jih postavimo v kombinaciji z osvojitvijo priznanih tehnik, ter usmerjenim razvojem veščin lahko zelo povečajo učinkovitost/uspešnost. Imamo odlične odgovore, saj probleme rešujemo v bistvu/temeljih. Želite izboljšati situacije, imeti boljše rešitve? Vabljeni.

15 mesecev za kakovost

Z večjim in priznanim slovenskim proizvajalcem stavbnega pohištva, smo sklenili pogodbo o usposabljanju prodajne ekipe. Po izkušnjah je 15 mesecev optimalen čas za napredek in kakovost, ki ju želimo – oz. jo zahteva konkurenčen trg. Če želimo “Top formo” prodajne ekipe, potem izobraževanja preprosto morajo biti proces in treningi morajo biti nadgrajeni z “domačimi veselji” ter coachingom. Napredek vedno zadovoljuje, zato se veselimo intenzivnega dela.

TOP trening prodaje na GZS

Na osnovi bogatih izkušenj smo skreirali delavnico, ki omogoča, da bomo del vsebine povsem prilagodili razvoju prodajnega področja (ali veščin), ki jih res želite/potrebujete. Seveda pa bomo ob moduarni zasnovi, kot temelj uporabljali priznane tehnike. Dne 4.6.2014, ste tako vabljeni na GZS koroška (Dravograd), da se nam pridružite pri zanimivem in koristnem delu. Prijave in več informacij na e: oz.koroska@gzs.si, ali t: 02 872 23 50.

Zaradi zadovoljstva udeležencev – ponovitev

Nadaljujemo zelo uspešno sodelovanje s CNVOS. Tako bomo še enkrat izvedli delavnico: Dober vodja, razvoj in nadgradnja temeljnih voditeljskih veščin. Delavnice bodo potekale: 8.5.,13.5.in 27.5. Coaching 3.6.2014. Za več informacij in prijave se obrnite na Cnvos direktno. Veselimo se dela v novi skupini.

Želite razširiti vašo prodajno ekipo in mrežo, ali pa le intenzivno razvijati obstoječe kadre?

Ni prvič, da v praksi vodimo “novo” oz. razširjeno prodajno ekipo. Za priznanega naročnika smo izbrali nove kadre, sedaj pa intenzivno delamo na širitvi prodajne mreže, razvoju/izobraževanju kadrov in spremljanju rezultatov. Pozitivno vzdušje, motivirana prodajna ekipa in kreativno delo so ob uspehih ter napredku nekaj najlepšega za nas. Veselimo se podobnih projektov v prihodnosti, saj se vse da izboljšati in napredek vedno zadovoljuje.

Učinkovita predstavitev in trženje naših dejavnosti, storitev ali izdelkov

V sodelovanju s CNVOS bomo 8.4.,17.4. in 6.5. izvedli preverjeno zelo koristno in v praktično uporabnost usmerjeno delavnico – Učinkovita predstavitev in trženje naših dejavnosti, storitev ali izdelkov. Spoznali in preizkusili bomo odlične tehnike, na konkretnih primerih razvijali veščine in pripravili izdelke, ki vam bodo pri vsakdanjem delu v konkretno pomoč. Veselimo se dela in srečanja z vami. Za pravočasne prijave in več informacij, vabljeni da kontaktirate CNVOS.

“Podarjamo coaching” ob treningu Odličen vodja – nadgradnja in razvoj voditeljskih veščin

Podjetjem, ki se bodo v januarju in februarju 2014. odločila za naš priznani 4. dnevni trening Odličen vodja – nadgradnja in razvoj voditeljskih veščin, bomo podarili coaching. Trening zagotavlja celostnost razvoja veščin, izkušnje pa kažejo, da čeprav je nadgrajen z domačimi nalogami in testi – brez coachinga (kjer se res posvetimo posameznikom) proces ni izveden najboljše kar lahko. Zato bomo pripadajoči celodnevni coaching izvedli brezplačno. Zadovoljstvo udeležencev ob novih spoznanjih je vredno več.

Učinkovito vodenje – 4 dnevi za kakovost

11.11.2013 Za kakovosten razvoj veščin, znanj in osvojitev koristnih tehnik s področja vodenja, je potreben čas. Priznanemu treningu Učinkovito vodenje (do sedaj 3 dnevnem) smo zato dodali še en dan, nadgrajen z domačimi veselji in coachingom pa že zagotavlja celostnost razvoja. Zadovoljstva ob napredku in osvojitvi novih znanj zato ne bodo manjkala. Udeleženci naučeno najraje preizkusijo v igrah vlog (ki jih je v tem treningu res veliko) zato se veselimo kreativnega razvoja veščin.

Odličnih “57” izkušenj – prodajni coaching

Coaching je najbolj učinkovito praktično izobraževanje. Omogoča konkreten razvoj veščin in znanj za posameznika. Proces zagotavlja celostnost razvoja, uporabnost in prenos v prakso ter velike prihranke časa. Vodite ekipo, ki jo morate tudi usposabljati ?, ali pa ste na začetku poti in bi radi hitro osvojili koristne tehnike, izboljšali veščine? Letos smo pomagali 57- tim “prodajalcem”. Coaching je odlična investicija v lastno prihodnost.

Skupaj z GZS Savinjsko-šaleška

Nadaljujemo uspešno sodelovanje s Savinjsko-šaleško gospodarsko zbornico. 24.10.2013 bomo v Velenju izvedli trening nadgradnje prodajnih veščin. Kakovostna priložnost, da osvežimo svoja znanja in veščine v praktičnem delu je tu. Nekaj odličnih tehnik in novih idej, pa je tisto kar vedno zadovolji udeležence. Za vprašanja in več o vsebini vabljeni, da nas kontaktirate direktno. Prijave na e: info@ssgzs.si in t: 03 8984 202. Veselimo se ponovnega dela v Velenju.

Kakovostna priložnost na GZS Koroška

V sodelovanju z GZS Koroška bomo izvedli praktičen trening nadgradnje prodajnih veščin. Vsi, ki delamo v prodaji nujno rabimo kdaj “kakovostno osvežitev znanj”, nove ideje in dodaten zagon. Uporaba mednarodno priznanih tehnik in povratne informacije trenerja lahko zelo povečajo uspešnost in odrešijo skrbi. Povečanje svoje prodaje z nadgradnjo in razvojem veščin, je trening za katerega dajemo garancijo zadovoljstva udeležencev. Za več informacij in prijave vabljeni na t: 02 87 23 250 ali e: oz.koroska@gzs.si

“30” Novih

V Kopru, Zagorju in Dravogradu, začenjamo z usposabljanjem novih tridesetih bodočih podjetnikov – program Podjetno v svet podjetništva. V kakovostnem programu štirih delavnic in coachinga, udeležence usposobimo za samostojno delo v celotni dimenziji prodaje. Mladim zagotavljamo, da bodo ob vstopu na trg kakovostno pripravljeni. Veselimo se delavnic, ki so vedno izkušnja “polna doživetij”.

Učinkovito iskanje donacij/sponzorstev

Želite izboljšati sistem in veščine pridobivanja donacij ali sponzorstev?. Trening Odlična predstavitev kvalitet/prednosti donatorjem zagotavlja pripravo v praksi najbolj uporabnih izdelkov, potrebnih za uspeh v stikih z donatorji – kot tudi kvaliteten razvoj osebnih veščin. Ko spoznamo odlične tehnike, dojamemo boljše rešitve, nam stvari gredo veliko bolje od rok. Zakaj bi tako pomembne dimenzije prepuščali improviziranju. Vabljeni

Priložnost za uspeh – v svoje vrste vabimo komercialiste

Širimo poslovanje in zaradi uvedbe novih, zelo kvalitetnih programov/produktov (svetovno priznanih znamk), v svoje vrste vabimo motivirane komercialiste na terenu. Zagotavljamo odlično podporo in realno-veliko možnost uspeha. Zainteresirane vabimo, da nas kontaktirajo direktno. Priložnost za uspeh je tu :). 

Preseganje pričakovanj in proces rešitev

Večni izziv v prodajnem procesu je preseči pričakovanja strank. Na treningu Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin dokazujemo, da pa je ta naloga vsekakor lahko tudi zelo zanimiva. Ob priznanih tehnikah (ki so odlični temelji) namreč sprožimo kreativen miselni proces, katerega rezultati oz. boljše rešitve vedno zadovoljujejo. Ali mogoče vaša ekipa rabi “osvežitev” in rešitve, ki bodo v trajno pomoč? Vabljeni, to vam lahko zagotovimo.

17.7.2014 Novo – Učinkovito vodenje za “nove-mlade” vodje

Izkušnje kažejo, da imajo na začetku kariere mladi vodje specifično problematiko. Naš priznani trening Učinkovito vodenje smo zato prilagodili le njim. Kakovostni temelji, ki jih postavimo v kombinaciji z osvojitvijo priznanih tehnik, ter usmerjenim razvojem veščin lahko zelo povečajo učinkovitost/uspešnost. Imamo odlične odgovore, saj probleme rešujemo v bistvu/temeljih. Želite izboljšati situacije, imeti boljše rešitve? Vabljeni.

15 mesecev za kakovost

Z večjim in priznanim slovenskim proizvajalcem stavbnega pohištva, smo sklenili pogodbo o usposabljanju prodajne ekipe. Po izkušnjah je 15 mesecev optimalen čas za napredek in kakovost, ki ju želimo – oz. jo zahteva konkurenčen trg. Če želimo “Top formo” prodajne ekipe, potem izobraževanja preprosto morajo biti proces in treningi morajo biti nadgrajeni z “domačimi veselji” ter coachingom. Napredek vedno zadovoljuje, zato se veselimo intenzivnega dela.

TOP trening prodaje na GZS

Na osnovi bogatih izkušenj smo skreirali delavnico, ki omogoča, da bomo del vsebine povsem prilagodili razvoju prodajnega področja (ali veščin), ki jih res želite/potrebujete. Seveda pa bomo ob moduarni zasnovi, kot temelj uporabljali priznane tehnike. Dne 4.6.2014, ste tako vabljeni na GZS koroška (Dravograd), da se nam pridružite pri zanimivem in koristnem delu. Prijave in več informacij na e: oz.koroska@gzs.si, ali t: 02 872 23 50.

Zaradi zadovoljstva udeležencev – ponovitev

Nadaljujemo zelo uspešno sodelovanje s CNVOS. Tako bomo še enkrat izvedli delavnico: Dober vodja, razvoj in nadgradnja temeljnih voditeljskih veščin. Delavnice bodo potekale: 8.5.,13.5.in 27.5. Coaching 3.6.2014. Za več informacij in prijave se obrnite na Cnvos direktno. Veselimo se dela v novi skupini.

Želite razširiti vašo prodajno ekipo in mrežo, ali pa le intenzivno razvijati obstoječe kadre?

Ni prvič, da v praksi vodimo “novo” oz. razširjeno prodajno ekipo. Za priznanega naročnika smo izbrali nove kadre, sedaj pa intenzivno delamo na širitvi prodajne mreže, razvoju/izobraževanju kadrov in spremljanju rezultatov. Pozitivno vzdušje, motivirana prodajna ekipa in kreativno delo so ob uspehih ter napredku nekaj najlepšega za nas. Veselimo se podobnih projektov v prihodnosti, saj se vse da izboljšati in napredek vedno zadovoljuje.

Učinkovita predstavitev in trženje naših dejavnosti, storitev ali izdelkov

V sodelovanju s CNVOS bomo 8.4.,17.4. in 6.5. izvedli preverjeno zelo koristno in v praktično uporabnost usmerjeno delavnico – Učinkovita predstavitev in trženje naših dejavnosti, storitev ali izdelkov. Spoznali in preizkusili bomo odlične tehnike, na konkretnih primerih razvijali veščine in pripravili izdelke, ki vam bodo pri vsakdanjem delu v konkretno pomoč. Veselimo se dela in srečanja z vami. Za pravočasne prijave in več informacij, vabljeni da kontaktirate CNVOS.

Učinkovito vodenje – 4 dnevi za kakovost

11.11.2013 Za kakovosten razvoj veščin, znanj in osvojitev koristnih tehnik s področja vodenja, je potreben čas. Priznanemu treningu Učinkovito vodenje (do sedaj 3 dnevnem) smo zato dodali še en dan, nadgrajen z domačimi veselji in coachingom pa že zagotavlja celostnost razvoja. Zadovoljstva ob napredku in osvojitvi novih znanj zato ne bodo manjkala. Udeleženci naučeno najraje preizkusijo v igrah vlog (ki jih je v tem treningu res veliko) zato se veselimo kreativnega razvoja veščin.

Odličnih “57” izkušenj – prodajni coaching

Coaching je najbolj učinkovito praktično izobraževanje. Omogoča konkreten razvoj veščin in znanj za posameznika. Proces zagotavlja celostnost razvoja, uporabnost in prenos v prakso ter velike prihranke časa. Vodite ekipo, ki jo morate tudi usposabljati ?, ali pa ste na začetku poti in bi radi hitro osvojili koristne tehnike, izboljšali veščine? Letos smo pomagali 57- tim “prodajalcem”. Coaching je odlična investicija v lastno prihodnost.

Skupaj z GZS Savinjsko-šaleška Nadaljujemo uspešno sodelovanje s Savinjsko-šaleško gospodarsko zbornico. 24.10.2013 bomo v Velenju izvedli trening nadgradnje prodajnih veščin. Kakovostna priložnost, da osvežimo svoja znanja in veščine v praktičnem delu je tu. Nekaj odličnih tehnik in novih idej, pa je tisto kar vedno zadovolji udeležence. Za vprašanja in več o vsebini vabljeni, da nas kontaktirate direktno. Prijave na e: info@ssgzs.si in t: 03 8984 202. Veselimo se ponovnega dela v Velenju.

Kakovostna priložnost na GZS Koroška

V sodelovanju z GZS Koroška bomo izvedli praktičen trening nadgradnje prodajnih veščin. Vsi, ki delamo v prodaji nujno rabimo kdaj “kakovostno osvežitev znanj”, nove ideje in dodaten zagon. Uporaba mednarodno priznanih tehnik in povratne informacije trenerja lahko zelo povečajo uspešnost in odrešijo skrbi. Povečanje svoje prodaje z nadgradnjo in razvojem veščin, je trening za katerega dajemo garancijo zadovoljstva udeležencev. Za več informacij in prijave vabljeni na t: 02 87 23 250 ali e: oz.koroska@gzs.si

Podpiramo/sponzoriramo socialno podjetništvo

Z bogatimi izkušnjami, lahko res koristno pomagamo socialnem podjetništvu pri razvoju in povečanju prodaje. Za zadrugo dobrote, smo aprila že izvedli delavnico, ker pa so nam njihove vrednote blizu – bomo sponzorirali nadaljnja usposabljanja in razvoj prodajnih veščin zaposlenih. Lepo je videti napredek in omogočiti zaposlenim še večji uspeh pri delu.

 “NOVO” Odličen vodja – nadgradnja in razvoj voditeljskih veščin

Tridnevni trening Nadgradnja in razvoj voditeljskih veščin, je odličen če vas zanimajo napredek, kakovost in odlične rešitve. Dosedaj smo ga izvajali le po naročilu in kot nadgradnjo treningu Učinkovito vodenje. Sedaj ga v prilagojeni obliki ponujamo vsem. Izkušnje kažejo, da kakovostne povratne informacije ob igrah vlog odprejo nova razumevanja. V treningu se skriva veliko več, kot morda pričakujemo in zakaj si ne bi dali priložnosti za še večjo učinkovitost – ki jo garantirano lahko dosežemo na lahkotnejše načine. Vabljeni.

Posledica uspešnega sodelovanja z GZS Koroška Zaradi zelo uspešnega sodelovanja v izvedenih projektih na GZS Koroška, bomo 15.5. izvedli našo top delavnico nadgradnje in razvoja prodajnih veščin. Vsem, ki delajo v prodaji lahko na tej res praktični delavnici koristno pomagamo. Nova kvalitetna znanja, osvojitev tehnik, razvoj veščin ob igrah vlog ter povratne informacije trenerja, so tisto kar garantira zadovoljstvo udeležencev. Za več o vsebini in prijave vabljeni, da kontaktirate e:oz.koroska@gzs.si ali t: 02 87 23 250.

Razvoj in nadgradnja svetovalnih ter prodajnih veščin 18.4. Bomo v Murski Soboti izvedli našo zelo uspešno Delavnico svetovalnih veščin za računovodje, 9.5. pa delavnico Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin, namenjeno vsem, ki delajo v prodaji. Za več informacij o vsebini in prijave vljudno vabljeni, da konkaktirate agencijo Pira na t: 02 521 40 56 ali e: vesna.laissani@pira.si. 8.3.2013.

Usposabljamo “40.” bodočih podjetnikov

V preizkušeno uspešnem procesu, konkretnega praktičnega razvoja osebnih/prodajnih veščin in znanj, usposabljamo mlade podjetnike iz regionalnih razvojnih agencij. Zanimivo in koristno delo opravljamo v Kopru, Zagorju in Dravogradu. Z bogatimi izkušnjami zagotavljamo, da bodo mladi podjetniki vključeni v program Podjetno v svet podjetništva, že ob vstopu na tržišče kvalitetno pripravljeni oz. na nivoju konkrence.

14.02.2013 Nadgradnja voditeljskih veščin

V sodelovanju s CNVOS bomo za direktorje in vodje NVO, v mesecu marcu (12.,19. in 26.) izvedli sklop delavnic Nadgradnje in razvoja temeljnih voditeljskih veščin. Delavnice so zasnovane za konkreten razvoj voditeljskih znanj in veščin ter so hkrati tudi nadgradnja naše zelo uspešne delavnice Učinkovitega vodenja. Za vsebino in prijave vabljeni, da kontaktirate e: info@cnvos.si ali nas direktno. Veselimo se kvalitetnega dela in srečanja z vami.

Povečanje prodaje – tudi v Murski Soboti

14.2.2013 bomo v Murski Soboti (sodelovanje z agencijo Pira) izvedli delavnico: Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin. Ta konkretna praktična delavnica je vedno uspešna, zato dajemo garancijo tako na kvaliteto vsebin kot na zadovoljstvo udeležencev. Za več informacij, vsebino in prijave, vas vabimo da kontaktirate t: 02 521 40 56, ali e: vesna.laissani@pira.si.

“Za kakovost” povezani s SIQ

Preizkušeno odlično delavnico skreirano za strokovnjake tehničnih strok, bomo 30. in 31.januarja 2013 izvedli v sodelovanju s SIQ. Učinkovito predstavljanje in prodaja IT ter drugih tehničnih izdelkov/storitev je delavnica, ki omogoča višjo kvaliteto na področju predstavljanja in prodaje – svojega dela, izdelkov/storitev. Večji napredek vedno zadovolji, kot tudi osvojitev novih tehnik, razvoj veščin v praktičnem delu in povratne informacije izkušenega trenerja – ki motivirajo. Za več informacij in prijave vabljeni, da kontaktirate e: seminarji@siq.si. Veselimo se srečanja in dela z vami.

Murska Sobota in delavnica “ZA” računovodje

6.2.2013 bomo v Murski Soboti v sodelovanju z agencijo Pira izvedli delavnico razvoja svetovalnih veščin za računovodje. Uspešna skrb za ključne stranke, komunikacija in predstavljanje prednosti računovodskih storitev – so področja na katerih bomo zelo koristno pomagali. Pravi temelji in odlične tehnike omogočajo hiter napredek in le zakaj bi tako pomembne dimenzije za našo poslovno prihodnost prepuščali improviziranju. Za vsebino in prijave vabljeni, da kontaktirate t: 02 521 40 56 ali e: vesna.laissani@pira.si 1.12.2012

Tretja konferenca nevladnih organizacij

Kot specialisti za razvoj človeških virov, smo v letu 2012 vodili več trodnevnih treningov za vodje NVO. 10.12.2012 bo City hotelu (Ljubljana) potekala 3. konferenca NVO in vodili bomo zelo zanimivo predavanje, na temo razvoja človeških virov. Veselimo se kvalitetnega dogodka in 60. udeležencev.

Veselimo se ponovnega srečanja v Zagorju

13.12.2012 Bomo v sodelovanju z Regionalnim centrom za razvoj (iz Zagorja ob Savi), izvedli našo odlično delavnico za nadgradnjo prodajnih veščin. Prodajna odličnost – ali res počnemo vse potrebno in prav, je delavnica s katero so udeleženci zelo zadovoljni. Izkušnje kažejo, da v delovni praksi ni kvalitetnih/primernih priložnosti za nadgradnjo lastnih veščin in preizkus novih,odličnih ter praktično uporabnih tehnik. Za več informacij in prijave vas vabimo, da nas kontaktirate direktno. 30.10.2012

Odlična prodaja tudi “ZA” Velenje

28.11.2012 Bomo v sodelovanju z GZS tudi v Velenju, izvedli našo odlično delavnico Odlična prodaja – ali res počnemo vse potrebno in prav. Za vsebino in prijave vabljeni, da kontaktirate Savinjsko-Šaleško gospodarsko zbornico na t: 03 89 84 202 ali e: tanja.drofelnik@gzs.si, oz. nas direktno.

Prodajna odličnost – nov trening za nadgradnjo prodajnih veščin

21.11.2012 Bomo v sodelovanju z GZS Območna zbornica Koroška izvedli delavnico: Odlična prodaja – ali res počnemo vse potrebno in prav. Ta povsem praktično usmerjena delavnica je odlična za vse, ki jih zanimata napredek in kvaliteta. Udeleženci bodo imeli kvalitetno priložnost, da nove ali priznane tehnike (rešitve/nasvete) praktično preizkusijo in se tako sami prepričajo v njihovo koristnost in smiselnost. Za prijave več informacij in vsebino vabljeni, da kontaktirate t: 02 8723 250, e: oz.koroska@gzs.si ali nas direktno. Veselimo se srečanja in kvalitetnega dela. 14.10.2012

Vodenjske veščine – dodatne delavnice za direktorje in vodje v Ljubljani

Zaradi (pre) velikega števila zainteresiranih bomo za CNVOS izvedli dodatne delavnice učinkovitega vodenja. Datumi: 17.10. in 24. ter 26.10.2012. Za prijave prosimo, da se obrnete na info@cnvos.si. Izkoristite zadnje možnosti prijav za delavnice, ki že zagotavljajo celosten razvoj veščin in res kvalitetne temelje, ki naj bi jih poznal vsak vodja.

Nadgradnja prodajnih veščin

11.10.2012 Bomo v sodelovanju z GZS (Območna zbornica Koroška) v Dravogradu izvedli Praktično delavnico nadgradnje in razvoja prodajnih veščin. Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima kvaliteta, napredek in želijo še izboljšati kak pomemben detajl v prodajnem procesu. Veliko praktičnih iger vlog in kvalitetne povratne informacije izkušenega trenerja, bodo pomagale k dosegi željenih ciljev. Za prijave in vsebino vabljeni, da kontaktirate e; oz.koroska@gzs.si; t; 02 87 23 250 ali nas direktno.

Trije treningi Učinkovitega vodenja v Ljubljani

Zaradi zadovoljstva udeležencev bomo za CNVOS 27.9., 2.10. in 9.10.2012 ponovno izvedli tri treninge Učinkovitega vodenja. Treningi vsebujejo veliko število koristnih praktičnih vaj in so skreirani za direktorje ter vodje nevladnih organizacij. Nadgrajeni so z “domačimi veselji”, zato zagotavljamo celostnost razvoja in kvaliteten prenos naučenega v prakso. Za več informacij o vsebini in prijave vabljeni, da kontaktirate: info@cnvos.si; ali na nas direktno.

Praktičen razvoj prodajnih veščin v Krškem

18.9.2012 Bomo v Krškem (Sodelovanje z GZS Območna zbornica Posavje) izvedli našo odlično delavnico: Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin. Vsi, ki ste povezani s prodajo vabljeni na to konkretno in koristno delavnico. Za več informacij, vsebino in prijave vabljeni, da kontaktirate ga. Nataša Grubiša: natasa.grubisa@gzs.si; oz. nas direktno. Veselimo se kvalitetnega dela in srečanja z vami. 17.7.2012

– 5 treningov in coaching za mlade podjetnike

V Regionalnem centru za razvoj d.o.o. usposabljamo 10 bodočih podjetnikov. Zanje smo pripravili program petih treningov, v katerih jih pipravljamo na začetek prodaje in poslovanja. V procesu praktičnega izobraževanja imajo pomembno mesto tudi domače naloge in coaching, ki zagotavljata celostnost in osredotočenje na razvoj vsakega posameznika. Odlično je, če mladi podjetniki začnejo s prodajo ustrezno (kvalitetno) pripravljeni. Takojšen razvoj veščin in znanj je tu res smiselen oz. zlata vreden. R

Razvijanje konkretnih predstavitveno-prodajnih veščin

19.06.2012 Bomo v Tehnološkem parku Ljubljana, razvijali in izboljševali konkretne veščine ter znanja s področja prodaje. Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin je delavnica, ki zaradi svoje konkretnosti vedno zadovolji. Redke so priložnosti na katerih vsi, ki so v stiku s strankami, lahko tako kvalitetno izboljšujejo svoje veščine predstavljanja/prodaje, običajno uporabljene besede ali tekste. Za več informacij, vsebino in prijave vljudno vabljeni, da nas kontaktirate direktno.

Svetovalne veščine za računovodje – v Velenju

31.05.2012 Bomo v Velenje (sodelovanje s savinjsko-šaleško gospodarsko zbornico) izvedli delavnico skreirano le za računovodje. V njej bo poudarek na uspešni skrbi za ključne stranke (kako zagovarjati svoje delo, obdržati stranke, koliko in kako skrbeti za ključne stranke…), razvoju komunikacijskih veščin in predstavljanju prednosti računovodskih storitev. Za prijave in vsebino vabljeni, da kontaktirate: T. 03 8984 202, info@ssgz.si; oz. nas direktno.

Tri delavnice “ZA” Učinkovito vodenje

23.5., 30.5 in 6.6.2012 bomo za CNVOS, zaradi zadovoljstva udeležencev ponovno izvedli delavnico Učinkovito vodenje. Direktorji in vodje nevladnih organizacij vabljeni, da se nam pridružite. Za vsebino, pomoč in prijave kontaktirajte CNVOS na 01 542 14 22, info@cnvos.si; ali nas direktno. Tridnevna delavnice skupaj z načinom dela, in “obsežnimi” domačimi nalogami že zagotavlja celostnost razvoja in kvaliteto, ki jo želimo.

Razvoj svetovalnih veščin za računovodje

17.05.2012. Bomo v sodelovanju z GZS Območna zbornica Koroška, izvedli Delavnico razvoja svetovalnih veščin za računovodje. Z delavnicami za računovodje imamo odlične izkušnje in res radi delamo z njimi. Poleg tega smo edini, ki že leta izvajamo takšno povsem prilagojeno in povsem konkretno delavnico. Za prijave (in vsebino) vabljeni, da kontaktirate: oz.koroska@gzs.si in tel: 02 87 23 250 oz. nas direktno.

Učinkovito motiviranje in reševanje konfliktnih situacij – v Ljubljani

17.04.2012. Bomo v Tehnološkem parku Ljubljana (sejna soba TP-19) izvedli delavnico Učinkovito motiviranje in reševanje konfliktnih situacij. Ta pozitivna delavnica je najboljši dokaz, da se z odličnimi rešitvami in novimi znanji marsikatero situacijo lahko reši veliko bolje – in da se res splača poglobiti v te dimenzije vodenja. Za vsebino delavnice, dodatna vprašanja in prijave vabljeni, da nas kontaktirate direktno. Kot vedno se veselimo srečanja in kvalitetnega dela z vami.

Delavnici “ZA” izboljšanje predstavitvenih veščin donatorjem/sponzorjem

20.03. in 04.04.2012 bomo v sodelovanju z CNVOS izvedli delavnici Odlična predstavitev dejavnosti in prednosti donatorjem. Ta zelo koristna in zanimiva delavnica je namenjena nevladnim organizacijam. Prijave sprejema (in so mogoče le preko) CNVOS, za več informacij o vsebini pa vabljeni, da nas kontaktirate direktno. Veselimo se delavnice na kateri bomo udeležencem lahko res kvalitetno pomagali.

Spoznavanje pomembnih nasvetov in tehnik za vodenje – tokrat v Ljubljani

15.03.2012 Bomo v tehnološkem parku Ljubljana (sejna soba TP-19) ponovno izvedli našo odlično delavnico vodenjskih tehnik in veščin. Ta delavnica je vedno uspešna, saj udeležencem odpira nove poglede in učinkovite rešitve za situacije. Nekatere mednarodno priznane tehnike pa so tisto, kar si lahko vzamemo za temelj naših delovanj. Vsebino in prijavnico na delavnico najdete na naši spletni strani v – javni treningi. Prijave sprejemamo na intelektm@siol.net do 13.03. Veselimo se srečanja in dela z vami.

Odlične tehnike in nasveti s področja vodenja

Vabljeni, da se nam pridružite 29.02.2012 v Velenju (prostori savinjsko-šaleške gospodarske zbornice), kjer bomo vodili delavnico Vodenjskih tehnik in veščin. Ta delavnica je zaradi odličnih nasvetov, in tehnik tista, ki vedno zelo zadovolji udeležence. Situacije predstavlja iz novih zornih kotov in predstavlja nove (globlje) rešitve – katerih kvaliteto in smiselnost vsi hitro prepoznajo. Vljudno vabljeni, da skupaj preživimo zelo zanimiv in koristen dan, na delavnici za katero dajemo garancijo kvalitete. Za prijave in vsebino kontaktirajte: tanja.drofelnik@gzs.si, oz. nas direktno na 01 542 10 99… 2.2.2012.

Delavnici za izboljšanje prodajnih veščin v Krškem in Ljubljani 15.2. v Krškem (GZS območna zbornica posavje) in 28.2. v tehnološkem parku Ljubljana (sejna soba TP-19), bomo ponovno izvedli delavnico “Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin”. Za več informacij, vsebino in prijave vljudno vabljeni, da kontaktirate: Krško: natasa.grubisa@gzs.si, Ljubljana: intelektm@siol.net oz. 01 542 10 99 in 040 99 10 99. Veselimo se kvalitetnega dela in srečanja z vami.

Usposabljamo 10 “bodočih”

V RCR Zasavje intenzivno učimo že tretjo skupino bodočih podjetnikov. V štirih treningih (nadgrajenih z dodatnimi aktivnostmi iz naše metodologije), jih bomo pripravili na samostojen začetek poslovanja in prodaje. Podjetno v svet podjetništva je kvaliteten projekt, ki jasno kaže – kako zelo potrebno, smiselno in koristno je mlade podjetnike predhodno pripraviti na začetek poslovanja-prodaje. Zakaj bi na začetku improvizirali in delali nepotrebne napake, če pa lahko gradimo na odličnih temeljih in tehnikah.

Dodatni delavnici na koroškem

24.1. in 25.1.2012 bomo v Dravogradu (v sodelovanju z GZS območna zbornica Koroška) izvedli dve delavnici, na katerih bomo v povsem praktičnem delu razvijali prodajne veščine in znanja. Trenutno imamo 20 prijavljenih in zainteresiranim sporočamo, da sta možni le še 2 prijavi. Prijavite se lahko na oz.koroska@gzs.si, najkasneje do 20.1.2012. Vljudno vabljeni.

Vzpodbujanje coachinga v 1,2 in 3

Zaradi načina dela, je coaching kot zadnja stopnja in nadgradnja praktičnega izobraževanja za posameznika tudi najbolj koristen. V resnici je odličen in naročniki so vedno zelo (super) zadovoljni z njim. Opažamo pa, da so podjetja zaradi začetnega nepoznavanja do njega večkrat nezaupljiva. Zato smo za prve tri mesece novega leta, pripravili 20 % popust na prodajni coaching – ki sledi treningu. Tako ga želimo še približati naročnikom. Želite hiter in res konkreten napredek, individualno delo kjer se bomo posvetili le razvoju vaših veščin in znanj – potem je coaching najboljša rešitev.

15.12.2011 Izjemen dosežek – delavnica leta

Kvaliteta je bistvena, prepoznali so jo tudi v podjetjih in zato se moramo pohvaliti z izjemnim dosežkom. Samo delavnico Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin smo v letu 2011 izvedli 11 krat in v osmih različnih mestih. Na njej je sodelovalo 119 udeležencev iz 47 podjetij. Zato si zasluži naziv delavnica leta. Naš glavni del posla je kreiranje delavnic za posamezna podjetja, številke pa jasno kažejo, da se podjetja rada odločajo tudi za takšno obliko intenzivnega razvoja veščin in znanj. Dolgoletne izkušnje pri delu z tako različni podjetji pa so tudi naša kvalitetna prednost. Ob priložnosti se iskreno zahvaljujemo vsem udeležencem, bili so super.

27.11.2011 V svoje vrste vabimo motivirane komercialiste

Vas zanima kreativno in samostojno delo v prodaji ter imate radi navezovanje stikov z novimi ljudmi. Zaradi širitve poslovanja vabimo motivirane posameznike, da se nam pridružijo. Nudimo kvalitetno in kontinuirano možnost učenja ter celostnega napredka. Veseli bomo cv-jev aktivnih, samozavestnih oseb, ki prodajo doživljajo pozitivno. Prihodnost bo vsekakor zanimiva in mogoče lahko prav z nami realizirate-razvijete svoje potenciale.

22.11.2011 Delavnica, ki zadovolji najzahtevnejše – decembra v Ljubljani

13.12.2011 Bomo v Tehnološkem parku Ljubljana izvedli delavnico, ki vedno zadovolji udeležence. Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin je pač delavnica v kateri je združeno najboljše iz izkušenj in dela s tisoči zaposlenih povezanih s prodajo. Za več informacij o vsebini in prijave vabljeni, da nas kontaktirate na intelektm@siol.net oz. na kontaktne telefone. Vljudno vabljeni, prepričani smo, da bomo skupaj preživeli prijeten in zelo koristen dan.

17.11.2011 Uspeli dnevi podjetništva

Vabljeni smo bili, da na dnevih podjetništva, ki so potekali od 14-16.11. v Tehnološkem parku Ljubljana vodimo predstavitev z naslovom Začetek poslovanja in prodaje izdelkov/storitev. Dogodek je bil poln pozitivne energije in užitek je delati ter komunicirati s polno dvorano v kateri je bilo več kot 180 udeležencev-bodočih podjetnikov.

04.11.2011 Veselimo se Zagorja in Celja 17.11.2011 v Zagorju in 29.11.2011 bomo v Celju izvedli našo odlično delavnico Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin. Za prijave in vsebine vas vabimo, da kontaktirate: Regionalni center za razvoj Zasavje ga. branka.jurman@rcz-zasavje.si in regionalna gospodarska zbornica Celje, ga. andreja.semolic@rgzc.si. Prijazno vabljeni, da skupaj preživimo koristen in zanimiv dan. 21.10.2011

November “ZA” izboljšanje prodaje v Postojni in Dravogradu

Naših delavnic za izboljšanje prodaje so se v oktobru udeležili predstavniki iz 37 različnih podjetij. Delavnico zaradi zadovoljstva udeležencev v večih mestih tudi ponovno organiziramo, tako bomo z GZS Koroška izvedli izobraževanje še za eno skupino. V sodelovanju z območnima zbornicama GZS Postojna in Koroška, bomo izvedli delavnico: Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin: 09.11.2011 v Postojni – za več informacij o vsebini in prijave vabljeni da kontaktirate ga. tina.janus@gzs.si in 16.11.2011 v Dravogradu – za več informacij vabljeni, da kontaktirate: oz.koroska@gzs.si. Veselimo se srečanja z vami.

23.09.2011 Aktiven oktober v Velenju in Kranju

V sodelovanju z območnima zbornicama GZS Velenje in Kranj, bomo izvedli našo zelo uspešno delavnico: Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin. Izvedba: 06.10.2011 v Velenju – za več informacij o vsebini in prijave kontaktirajte ga. tanja.drofelnik@gzs.si 13.10.2011 v Kranju – za več informacij in prijave kontaktirajte ga. spela.lapuh@gzs.si Veselimo se kvalitetnega dela in srečanja z vami.

5.9.2011 Septembrske delavnice na katere se lahko prijavite

V Tehnološkem parku Ljubljana bomo 13.09.2011 izvedli delavnico Uvajanja pozitivnih izboljšav, ki jih želite. Za vsebino delavnice in prijave vabljeni, da kontaktirate ga. vera.nunic@tp-lj.si Delavnico Inovativni pristopi v trženju izdelkov/storitev bomo v sodelovanju s Skladom dela Tolmin izvedli: 14.09.2011 v Tolminu, 20.09.2011 v Bovcu in 27.09.2011 v Kobaridu Vabljeni, da za več informacij in prijave kontaktirate ga. damijana.sklad@prc.si

30.08.2011 Posledica novih – večjih zahtev Prodajnih tehnik in skrbi za stranke smo v avgustu učili farmacevte, razvojnike novih izdelkov in strokovnjake s področja IT. Različnost strank le potrjuje kako pomembna je prodaja in kvaliteta vseh, ki so povezani z njo. V 2011 smo namreč vodili več treningov v skupinah, katerim do letos ni bilo potrebno spoznavati dimenzije prodaje in razvijati zanjo potrebnih veščin.

17.07.2011 Usposobili smo bodoče podjetnike

V Regionalnem centru za razvoj zasavje smo usposabljali že drugo skupino 10 bodočih podjetnikov za začetek poslovanja in prodajo. V treh treningih in coachingu smo razvijali potrebne veščine in znanja. Projekt poteka pod okriljem ministrstva za gospodarstvo.

Junij 2011 Peti skupni projekt s Tehnološkim parkom Ljubljana

V Tehnološkem parku Ljubljana smo razvijali vodenjske veščine. Trening smo skreirali le za člane parka zaradi poznavanja specifičnost njihovih podjetij. Odlične tehnike in praktični nasveti, ki smo jih spoznali bodo vsekakor v pomoč pri vodenju. Zakaj bi stvari prepuščali improviziranju če lahko z nekaj odličnimi temelji vse postane lažje in kvalitetnejše.

27.05.2011 Nadaljuje se trend – podjetja želijo kratka in intenzivna izobraževanja Tako dobijo točno tisto kar res rabijo. Priljubljena kombinacija vsebinskih modulov (s področja prodaje) je na primer vodenje telefonskih klicev, reševanje ugovorov/skrbi strank, predstavitev izdelkov/storitev in iskanje novih kupcev. Podjetja želijo intenzivne enodnevne treninge, ki se kasneje nadgrajujejo s coachingom. Izkušnje pa sicer kažejo, da če želimo kvaliteto in resničen napredek pa je smiselno če trening postane (naraven) proces.

20.04.2011 »24 Za začetek«

Vodimo večji projekt kjer zaposlene v naši največji organizaciji na področju podjetništva učimo prodajnih veščin in znanj. V intenzivnih enodnevnih treningih izobraževanjih tega projekta udeležence opremimo z vsem potrebnim znanjem na področju vodenja prodajnih telefonskih klicev in predstavitev prednosti storitev. Potrebno bo le še začeti delovati in uporabiti novo naučeno. V prvem krogu smo usposabljali 20 svetovalcev in direktorjev.

15.03.2011 Vodenje prodajnih telefonskih klicev

Iz enajstih ljubljanskih podjetij so prišli predstavniki na javni trening na katerem smo se učili jasne strukture in poteka ter vodenja telefonskih klicev. Ko so nam te osnove jasne smo odrešeni odvečnih skrbi in samozavest v pogovorih nam zraste. Po koncu treninge se mnoge stvari, ki so prej videti kot težave – lahko doživijo kot zanimiv izziv ali delovna naloga.

December 2010 Izvedena izobraževanja – treningi

Na področju izvedb treningov smo bili v mesecu oktobru, novembru in decembru zelo aktivni, vodili smo zelo različne in zanimive projekte. Razvijali smo prodajne veščine, spoznavali trženje inovativnih izdelkov, posebnosti prodaje IT izdelkov in storitev in izboljševali smo telefonsko prodajo. Samo v tem mesecu so se treningov udeležili predstavniki iz 28 različnih podjetij. Bi želeli da vi ali vaši komercialisti konkretno izboljšajo svetovalno – prodajne veščine